"Dagens outfit" - litt informasjon

Grunna jobb og problemer med internett fekk me desverre ikkje oppdatert  "dagens outfit" med rålekre Jon Erik. Dette beklage me på det sterkaste, og vil derfor legga ud bilder av lørdagens shoot idag.

Lenge å venta, ja, me vett det..men e det verdt det? (Hallo.... selvfølgelig)
Hold dåkker oppdatert så får dåkker se!------

Idag får Jon Erik seg ein velfortjent fridag, men allerede mandag vente neste outfit.

(Teaser-alert til mandags-outfittet under)(Teaser: Kanskje blir det ein gjesteopptreden óg. Ser du kem det e? )

 

 

xoxo

-ShockerCrew-

3 kommentarer

hamaca

20.mar.2011 kl.11:37

Sv: Har ikke noe sånn spesielt stor fascinasjon for Japan, men er snakk om Japan eller USA, og siden USA er veldig likt vår kultur, og jeg har vært der før, hadde det jo vært veldig spennende å studere i Japan. Har også blitt veldig glad i Asia, etter å ha reist der en del ganger, men har enda ikke vært i Japan. Finnes nok veldig mange andre spennende land å studere i og ja. Har du vært i Japan?

anneogtherese

20.mar.2011 kl.11:47

hahaha :p

shocker

21.mar.2011 kl.09:09

hamaca: Viss det kun e USA eller Japan som e aktuelt, ser eg den å velga Japan. Spesielt om du har vært i USA før. Personlig har eg ikkje vært i Japan,ei heller Asia generelt. Du kan vel sei det er en slags fordom, men Asia intressere meg egentlig ikkje. Sør Amerika spesielt er mer min ting. Uten at eg har vært der heller..

Truls, ein av di andre på gruppå, studerte i Japan ifjor. Eg sporrte ka han syns om året: "Nice". Så då e det bare å søga i vei:)

Are

Skriv en ny kommentar

shocker

shocker

18, Stavanger

Russeblogg 2011 Fra venstre i header: Sondre Aske, Are Aasland Torgersen, Magnus Fjell, Truls Petter Rosland, Magnus Bøe, Jon Erik de Vries, Bård Sand, Gert Sander Hamre Eike. xoxo

Kategorier

Arkiv

hits